Σχόλιο Κινήματος Αλλαγής Ηρακλείου για τη συνέντευξη τύπου του γ.γ. του υπουργείου Υποδομών Γ.Δέδε

Ηράκλειο, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Σχόλιο Κινήματος Αλλαγής Ηρακλείου για τη συνέντευξη τύπου του γ.γ. του υπουργείου Υποδομών Γ.Δέδε. 

Ο κος Δέδες υπερηφανεύεται για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, χωρίς να έχει υπόψη του ότι το κράτος σ’αυτή τη χώρα έχει και συνέχεια. 

Θεωρεί επιτυχία ότι δεν υπάρχει Δήμος χωρίς χρηματοδότηση, δηλαδή το αυτονόητο που θα έπρεπε να κάνει η Πολιτεία που θέλει να υπηρετεί τους πολίτες της. Και αυτό το αυτονόητο, προσπαθεί να μας το «περάσει» ως επιτυχία..! 

Όσον αφορά τα έργα που δήθεν υλοποιούνται, απομένει να τα δούμε να υλοποιούνται στην πράξη, γιατί κι αυτά η Δημοκρατική Παράταξη τα ξεκίνησε εδώ και χρόνια, αλλά άφησε και κάποιο αποτύπωμα, όπως το ΠΑΓΝΗ, τα φράγματα του νομού, τμήματα του ΒΟΑΚ, τους κάθετους οδικούς άξονες Ηράκλειο-Βιάννος, Ηράκλειο-Πύργος, Ηράκλειο-Αγία Βαρβάρα, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, τον ENISA, τη Σχολική Στέγη και πολλά άλλα μικρότερα έργα.

Αντίθετα δικό τους αποτύπωμα που να υλοποιήθηκε δεν είδαμε, ενώ εγκαινιάζουν έργα ιδιωτών (αναβάθμιση αεροδρομίου Ν.Καζαντζάκης, σταθμός ΚΤΕΛ) και την ώρα που τελειώνει η τετραετία διακυβέρνησής τους που απ’ ο,τι φαίνεται θα είναι και η τελευταία. 

Ο Γραμματέας της ΝΕ
Αντώνης Ζαχαριουδάκης