ΣΤΑΘΟΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Εκπαιδευτής οδηγών – Ασφαλιστικός σύμβουλος

Φίλες και φίλοι

Ονομάζομαι Σταθοράκης Γεώργιος και κατάγομαι από τη Γαλιά Ηρακλείου. Είμαι σαράντα ενός ετών και είμαι μόνιμος κάτοικος Μοιρών Ηρακλείου. Πριν από δεκαπέντε χρόνια ενώθηκα με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη σύζυγό μου Μαρία Μπαριτάκη, με την οποία έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά.

Εργάζομαι ως εκπαιδευτής οδηγών στην ιδιόκτητη σχολή οδηγών που διατηρώ στις Μοίρες και παράλληλα δραστηριοποιούμαι και στο χώρο των ασφαλίσεων ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Επίσης ασχολούμαι με την γεωργία, καθώς κατάγομαι από αγροτική οικογένεια, καλλιεργώντας πρώιμα κηπευτικά και ελαιόδεντρα.

Η μεγάλη αγάπη μου για τον τόπο μου και την ευημερία του με ώθησε να συμμετάσχω στην εκλογική αναμέτρηση της εβδόμης Ιουλίου 2019, καθώς γίνομαι καθημερινά αποδέκτης πολλών προβλημάτων που ταλανίζουν όχι μόνο εμένα και την οικογένεια μου, αλλά όλους τους συντοπίτες μου.

Η περιοχή που ζω και αγαπώ, η Μεσσαρά αλλά και γενικότερα ο νομός Ηρακλείου έχουν μείνει πίσω σε θέματα βασικών υποδομών, κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα, καθώς ενώ συμβάλλουμε τα μέγιστα στον προϋπολογισμό του κράτους, δεν απολαμβάνουμε τις ανάλογες παροχές.

Μέσω μιας ενδεχόμενης εκλογής μου ως βουλευτής Ηρακλείου, θα αγωνιστώ για τα προβλήματα του κλάδου των εκπαιδευτών οδηγών και την βελτίωση της οδικής ασφάλειας, ως γνώστης του αντικειμένου, καθώς επίσης θα παλέψω για την ανάταση του αγροτικού κόσμου που στενάζει κάτω από τον ζυγό της υπερφορολόγησης και του πανάκριβου κόστους παραγωγής

Τίμια, σεμνά και αποφασιστικά θα δώσω τη μάχη για καλύτερες μέρες για όλους μας. Ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας για να μπορέσω να διατρανώσω από το βήμα της Bουλής των Ελλήνων τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων του Ηρακλείου και να διεκδικήσω όσα μας αξίζουν.

Μετά τιμής

Σταθοράκης Γεώργιος

Υποψήφιος βουλευτής νομού Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.)