ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Ιατρός

Γεννήθηκα το 1966 στην Μεγάλη Βρύση Μονοφατσίου του Δήμου Γόρτυνας, από τους Μιχάλη και Μαρία Αρβανιτάκη, το γένος Σεληνιωτάκη. Είμαι παντρεμένος µε τη Μαρία Ρουσάκη από τα Μάλια Πεδιάδας και έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές µου στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, υπηρέτησα το αγροτικό µου στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και στο Περιφερειακό Ιατρείο Γέργερης. Επίσης προσέφερα τις υπηρεσίες µου στα ιατρεία ΚρουσώναΧάρακα και Αεροδρομίου. Στη συνέχεια άσκησα την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σήμερα, ασκώ το ιατρικό λειτούργημα στον ιδιωτικό τομέα, διατηρώντας ιατρείο στη Θέρισσο Ηρακλείου.

Όλα αυτά τα χρόνια τηρώντας τον όρκο του Ιπποκράτη, αφουγκράζομαι τον πόνο των ανθρώπων και ειδικά αυτών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες µου σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη, μοιράζομαι τις αγωνίες τους και προσπαθώ να είμαι χρήσιμος σε όλους όσους έχουν την ανάγκη µου. Η αλληλεγγύη, η προσφορά στον συνάνθρωπο και η ταπεινότητα αποτελούν για µένα τρόπο ζωής.

Πιστεύω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να είσαι ο γιατρός όλων. Να προσφέρεις απλόχερα βοήθεια χωρίς διακρίσεις. Όλες αυτές οι αγωνίες και τα προβλήματα που αφουγκράζομαι καθημερινά µμιλώντας µε τους ασθενείς µου, είναι που µε ώθησαν να αποφασίσω να ασχοληθώ µε την πολιτική.

Ζητώ την στήριξή σας. ∆ώστε µου τη δύναμη να βοηθήσω και μέσα από την ενασχόλησή µου µε τα κοινά.