ΜΠΡΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ιατρός

Γεννήθηκα από αγρότες γονείς το 1965, στο χωριό Τεφέλι του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων του Νομού Ηρακλείου. Έζησα τα λυκειακά μου χρόνια στο Ηράκλειο και στη συνέχεια σπούδασα στην Ιατρική Σχολή της Ρώμης (La Sapienza). Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Καραναστάση και πατέρας δύο αγοριών.

Ειδικεύτηκα στην Γενική Ιατρική στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και από το 2003 εντάχθηκα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, όπου εργάζομαι μέχρι σήμερα με το βαθμό του Διευθυντή, στο Κ.Υ. Χάρακα.

Έχω διατελέσει επί πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών του Νομού Ηρακλείου και υπήρξα Πρόεδρος του Συλλόγου τη διετία 2011-2013.

Εθελοντής γιατρός στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης της πόλης του Ηρακλείου.

Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αστερουσίων και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 2008-10 καθώς και εκλεγμένο μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του Ν. Ηρακλείου την ίδια περίοδο.

Υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2014 με την “ΕΛΙΑ”, το Σεπτέμβρη του 2015 με την “Δημοκρατική Συμπαράταξη” και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής μέχρι το τελευταίο συνέδριο.

Ονειρεύομαι και παλεύω για μια Ελλάδα με ισόρροπη ανάπτυξη, ευημερία, σεβασμό στους θεσμούς και κοινωνική δικαιοσύνη. Μια κοινωνία με κέντρο τον άνθρωπο.

Βοήθησε να το καταφέρουμε! ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Ευχαριστώ για τη στήριξη!