ΧΑΤΖΑΚΗ – ΜΗΛΟΛΙΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Οικονομολόγος

Γεννήθηκα το 1976 στο Ηράκλειο. Μεγάλωσα στο Καστέλλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Γονείς μου είναι ο Γιώργος και η Μαρία Χατζάκη. Kατοικώ και δραστηριοποιούμαι στο Ηράκλειο. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Μηλολιδάκη, επιχειρηματία με καταγωγή από το Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού και έχω δυο παιδιά, την Ελένη και τον Θεόφιλο.

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με οικονομική κατεύθυνση. Εργάστηκα στην Αθήνα στην Αγροτική Τράπεζα, στο λογιστήριο Ναυτιλιακής Εταιρείας καθώς και ως ερευνήτρια στην εταιρεία ΚΑΠΑ Research. Επέστρεψα το 2001 στο Ηράκλειο όπου απασχολήθηκα στην Εθνική Τράπεζα, για 10 μήνες, και από το 2002 έως και το 2013 εργάστηκα στην Τεχνική Γραμματειακή και Διοικητική Υποστήριξη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηρακλείου.

Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1995. Ήμουν Γραμματέας της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αθηνών. Είμαι ενεργό μέλος στην Δημοκρατική Προοδευτική Συνεργασία Οικονομολόγων, με συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης από το 2007. Ήμουν υποψήφια με την Δημοκρατική Συμπαράταξη στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου καθώς και του Σεπτεμβρίου 2015.

Είμαστε το Κίνημα Αλλαγής.
Επιστρέφουμε μαζί.
Όλοι μαζί για να γίνει πράξη η αλλαγή!