ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδάκης, του Μηνά και της Ελένης.

Εργάζομαι στον τομέα του τουρισμού εδώ και 27 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είμαι στέλεχος γνωστής Κρητικής ξενοδοχειακής αλυσίδας.

Μένω στο Ηράκλειο όπου και γεννήθηκα και η καταγωγή μου είναι από δυο χωριά της Μεσαράς, τον Χάρακα και την Μητρόπολη. Έχω μια αδελφή, την Αργυρώ  και είμαι παντρεμένος με την Στέλλα Πιταροκοίλη.

Είμαι απόφοιτος Σχολής Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Μόναχο της Γερμανίας. Μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά. Στην διάρκεια  της επαγγελματικής μου πορείας έχω παρακολουθήσει πληθώρα επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Τον χειμώνα ασχολούμαι με την καλλιέργεια των ελαιόδεντρων μου. Είμαι ενεργό μέλος στην ομάδα παραγωγών ελαιόλαδου, στον αγροτικό συνεταιρισμό Χάρακα.

Θεωρώ μεγάλη μου τιμή, που συμμετέχω, στο ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής στον νομό Ηρακλείου και μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για τα κοινά του τόπου μας για ένα καλύτερο αύριο.

Χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας, προκειμένου να χτίσουμε τις βάσεις για καλύτερη παιδεία, δικαιοσύνη και ισονομία, αξιοπρεπές σύστημα υγείας, ειρηνική συνύπαρξη με τους γύρω λαούς και κυρίως, οικονομική και πνευματική ευημερία. Είμαι βέβαιος ότι αξίζει η προσπάθεια και ότι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.