Συνέντευξη Μ.Χριστοδουλάκη στον “Αθήνα 9.84”

“Καλωσορίζουμε το αντιδεξιό μέτωπο του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ με νέα Καραμανλικά στελέχη της λαϊκής δεξιάς όπως όπως η κα. Παπακώστα. Αυτή που αποκαλούσε τους μετανάστες «κατσαρίδες», τον Π/Θ θλιβερό και προκλητικό αμοραλιστή και διερωτώταν αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του Συνταγματικού Τόξου. Ένα αντιδεξιό μέτωπο με σχεδόν όλους τους ΑΝ.ΕΛ. σε Υπουργεία.

Καλωσορίζουμε μία υπηρεσιακή Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με μοναδικό σκοπό τη διαχείριση της ήττας και της συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. Μία κυβέρνηση χωρίς κανένα ιδεολογικό πρόσημο με μοναδικό συνδετικό κρίκο τον τυχοδιωκτισμό της εξουσίας.

Καλωσορίζουμε την επιλογή του κ. Τσίπρα, στο δίλημμα που έθετε μεταξύ «παλιού και νέου», να επιλέξει το «παλιό», αποδεικνύοντας ότι στο διαλαλούμενο άνοιγμα στην κεντροαριστερά ανταποκρίθηκαν μόνο ορισμένοι τυχοδιώκτες της εξουσίας.”

Το πραγματικό νέο, η δημοκρατική παράταξη που εκφράζεται μέσα από τις δυνάμεις του Κινήματος Αλλαγής, ανανεωμένη και ισχυρή, προχωράει μπροστά.
Οι Έλληνες έχουν ανάγκη από μία πραγματική προοδευτική διακυβέρνηση με συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις για την επόμενη μέρα. Με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό.
Αυτή την προοπτική σηματοδοτούμε στην προεκλογική περίοδο που ξεκίνησε.