Σχόλιο-Απάντηση Κινήματος Αλλαγής Ηρακλείου στο άρθρο του Υπ.Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη

Ηράκλειο, 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ευτυχώς που, μεταξύ άλλων, ο κος Σπίρτζης αναγνωρίζει ότι το θετικό κεκτημένο της χώρας,
είναι κατά κύριο λόγο έργο του ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο της Μεταπολίτευσης.
Όταν, όμως, μιλάει για απαξίωση της 3ης του Σεπτέμβρη από όσους συνεργάστηκαν με το
κατεστημένο και τις ακροδεξιές εκδοχές του, ας κοιτάξει τον καθρέφτη και ας απαντήσει στο εξής ερώτημα: Ποιος είναι αυτός που συνεργάζεται, κατ’ επιλογή, εδώ και 3 χρόνια με τους
ακροδεξιούς ΑΝΕΛ και απαξιώνει τις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη τις οποίες επικαλείται; Γιατί δεν μιλάμε για μια κατ’ ανάγκη συνεργασία, όπως αυτή που υπονοεί ο κ.Σπίρτζης το 2012, αλλά για μια συνειδητή επιλογή.

Για ποιες προοδευτικές συγκλίσεις μιλάει ο κος Σπίρτζης, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός του
ο κος Τσίπρας, λίγες μέρες πριν, προέβη σε διάγγελμα πόλωσης, μίσους και διχασμού για τη δήθεν έξοδο από το Μνημόνιο, που μόνο τυπική είναι, αφού οι υποχρεώσεις και οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών παραμένουν και μάλιστα πιο δυσβάσταχτες.

Με πόσο περισσό θράσος, μας καλεί ο κος Σπίρτζης να προχωρήσουμε με τον Αλέξη από εκεί που το άφησε ο Ανδρέας…!

Εμεις του απαντάμε, ας αφήσει τις επικλήσεις στις αρχές της 3ης του Σεπτέβρη, γιατί όχι μόνο
τις έχει καταπατήσει ο ίδιος εδώ και 3 και πλέον χρόνια, μοιράζοντας σανό στους Έλληνες πολίτες, υφαρπάζοντας την ψήφο τους, αλλά και γιατί η γλυκιά αίσθηση της καρέκλας και του υπουργικού θώκου που τόσο επιθυμούσε, τον κάνει να ξεχνάει ποιος είναι, ποιος ήταν μάλλον και από που προήλθε.
Ας είναι όμως. Η ώρα που ο ελληνικός λαός θα τον βάλει και αυτόν, ως λαϊκιστή και τυχοδιώκτη της πολιτικής, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πλησιάζει.
Φτάνει πια!