Το ψηφοδέλτιο νίκης του Κινήματος Αλλαγής στο Ηράκλειο

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Ηρακλείου, το οποίο απαρτίζεται από ικανά, έμπειρα και νέα στελέχη.
Ιδιαίτερα τιμητική είναι η συμμετοχή της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά. Μήνυμα πανστρατιάς για την αναγέννηση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης από την δημοκρατική Κρήτη.

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη αντλεί την δύναμη της από τον λαό της Κρήτης. Το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής θα αναδείξει αυτή την δύναμη, συσπειρώνοντας τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες του νομού Ηρακλείου.

Η πρόκληση για εμάς είναι μεγάλη. Όλοι μαζί ξεκινάμε έναν αγώνα για ανατροπή με προοδευτικές λύσεις. Έναν αγώνα για να γυρίσει η Ελλάδα σελίδα.
Έναν αγώνα απέναντι στην δεξιά του παρασιτισμού, της ευνοιοκρατίας και της ανάπτυξης για λίγους. Έναν αγώνα απέναντι στην “νέα δεξιά” του πελατειασμού, της μεταρρυθμιστικής στασιμότητας και της παραγωγικής αδράνειας.

Με οδηγό το Σχέδιο Ελλάδα, για την βιώσιμη ανάπτυξη για όλους, την πλήρη απασχόληση, την περιφερειακή συνοχή, την αντιμετώπιση της φτώχειας και την θωράκιση της δημοκρατίας μας. Σας καλούμε να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Ηρακλείου.

Για ένα βροντερό ναι στην ήττα και την καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ και ένα βροντερό όχι στη δεξιά παλινόρθωση.

Ψηφοδέλτιο Νομού Ηρακλείου

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΦΩΦΗ
Πρόεδρος Κινήματος Αλλαγής – Πρόεδρος ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Ιατρός

ΒΑΤΣΙΝΑ ΕΛΕΝΗ
Επιχειρηματίας

ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ
Πολιτιστικός Διαχειριστής, MA in Arts Management City University, London

ΚΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Εκπαιδευτικός

ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Φυσικός – Συντονιστής ΚΟΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΜΠΡΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Ιατρός

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Στέλεχος Τουριστικών Επιχειρήσεων

ΣΤΑΘΟΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
Εκπαιδευτής οδηγών – Ασφαλιστικός σύμβουλος

ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
Γεωπόνος, Πληροφορικός

ΧΑΤΖΑΚΗ – ΜΗΛΟΛΙΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Οικονομολόγος