Δήλωση Μανώλη Χριστοδουλάκη, Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων

Αθήνα, 19 Ιουλίου 2018

Η κοινωνική και πολιτική δυναμική του Κινήματος Αλλαγής  δημιουργεί νέα δεδομένα και διαμορφώνει νέους πολιτικούς συσχετισμούς που θα αποτυπωθούν στην κάλπη των επόμενων εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την συγκρότηση ψηφοδελτίων που  υπηρετούν το τρίπτυχο ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ και επανασυνδέουν το Κίνημα μας με τις ζωντανές , δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και τις παραγωγικές τάξεις.

Για το λόγο αυτό θα υπάρξει η δυνατότητα και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες να εκδηλώσουν την  διαθεσιμότητας τους όσοι το επιθυμούν. Είναι αυτονόητο ότι,  στην παρούσα φάση, δεν υπάρχουν υποψήφιοι παρά μόνον η εκδήλωση ενδιαφέροντος  εκατοντάδων ανθρώπων να δώσουμε μαζί , από την  πρώτη γραμμή, αυτή την κρίσιμη πολιτική μάχη.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας θα βρει το Κίνημα Αλλαγής σε πλήρη διάταξη όχι μόνο εκλογικής μάχης αλλά έτοιμο να πρωταγωνιστήσει την επόμενη μέρα για την πολιτική σταθερότητα, την Εθνική Συνεννόηση και την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.