Π.Χρηστίδης: Θα προστατεύσουμε τα σπίτια όσων το έχουν ανάγκη έναντι της απελευθέρωσης πλειστηριασμών που έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2018

Σημεία συνέντευξης Παύλου Χρηστίδη, εκπροσώπου Τύπου Κινήματος Αλλαγής, στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή “Καλημέρα” με τον Γ.Αυτιά.

Οι πολίτες που μας παρακολουθούν ξέρουν την αλήθεια. Ξέρουν ότι η Ελλάδα με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι «πρωταθλήτρια» στους έμμεσους φόρους, ξέρουν ότι η Ελλάδα είχε μείωση μισθών και συντάξεων.

Έχουμε έναν Πρωθυπουργό που είναι « όμηρος» του κ. Καμμένου.

Το Γενάρη του 2015 όταν ανέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να σκίσει τα μνημόνια και χρέωσε τη χώρα με 200 δις δεν χρειαζόταν καμία περικοπή συντάξεων.

Να πάρουν τα χρήματά τους αυτοί που το δικαιούνται με βάση τις δικαστικές αποφάσεις.

Η κυβέρνηση λέει τη μισή αλήθεια. Έχει υπογράψει μέτρα που φτάνουν έως το 2022 μέτρα με 3,5% που δεν βγαίνουν και ο κ. Τσίπρας δε λέει τίποτα για τα 3,5% πρωτογενή πλεονάσματα, μέτρα άνω των 2% έως το 2060, εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας έως το 2115, μία πολύ σκληρή πραγματικότητα στην οικονομία.

Δεν βγαίνουμε από την κρίση με τα επιδόματα. Ίσα-ίσα την μαθαίνουμε περισσότερο.

Έχουμε κατασχέσεις και από το τέλος αυτού του χρόνου δεν προστατεύεται καμία πρώτη κατοικία.

Ο νόμος του ΠΑΣΟΚ ο 3869/2010, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ βάπτισε «Νόμο Κατσέλη» και δεν τον ψήφισε κιόλας τότε, είναι ένας νόμος που κακοποιήθηκε από τον κ. Σταθάκη και λήγει στο τέλος του 2018.

Εμείς θα καταθέσουμε νέα πρόταση για να προστατεύονται τα σπίτια των ανθρώπων τα οποία βγαίνουν στο σφυρί.